Zorgverzekering
2021 bij

Beste relatie,

Hierbij ontvangt u de nieuwe premies en de wijzigingen van de VGZ Collectieve Zorgverzekering per 2021. Ook volgend jaar zit u goed bij VGZ.

We bieden in 2021 een nieuwe voordelige basisverzekering (Basis Keuze) voor uw medewerkers en leden aan. Ook kunnen medewerkers kiezen voor de nieuwe voordelige aanvullende zorgverzekering (VGZ Instap).

Bovendien blijven we uw organisatie ondersteunen bij het gezond en vitaal houden van uw medewerkers en leden. Dat vinden we altijd belangrijk, maar nog extra in deze onzekere corona periode. Zo bieden wij extra’s voor zowel de mentale en fysieke gezondheid. En zorgen we voor hulp om alles rondom de zorgverzekering zo makkelijk mogelijk te maken.

Wij zijn er voor u. Zeker nu.

De premies per 1 januari 2021
Goede zorg is onmisbaar, voor iedereen. Daarom werkt VGZ iedere dag samen met zorgverleners aan betere zorg tegen lagere kosten. Zo houden wij de premie zo laag mogelijk. En is er later ook nog goede zorg voor onze kinderen en kleinkinderen. Als coöperatie maken we geen winst. Van de premie gaat 97% direct naar de zorg. Samen brengen we de zorg vooruit. Benieuwd naar onze aanpak? Kijk op www.vgz.nl/vooruit.

De collectieve premies voor 2021 kunt u downloaden via de onderstaande URL (s):

Premietabel 2021 87712325 Iedereen

De wijzigingen per 1 januari 2021

Alle wijzigingen in onze zorgverzekeringen zijn te vinden op onze website.

De nieuwe polis voor verzekerden

Uiterlijk 12 november 2020 ontvangen de verzekerden hun polis. Eventuele wijzigingen kunnen zij eenvoudig zelf doorgeven via Mijn VGZ. Inloggen op Mijn VGZ kan ook eenvoudig via de VGZ Zorg app. Opzeggen kan tot en met 31 december 2020. Aanmelden of wijzigen van de pakketsamenstelling kan tot en met 31 januari 2021.

Breng de VGZ Zorgverzekering onder de aandacht van uw medewerkers en leden
Bent u een werkgever? Laat zoveel mogelijk medewerkers profiteren van de extra voordelen van de collectieve zorgverzekering. Breng deze daarom bij uw medewerkers onder de aandacht. Wij ondersteunen met diverse communicatiemiddelen. Op onze website kunt u deze algemene communicatiemiddelen downloaden. Of u ontvangt deze via uw accountmanager.

Vertegenwoordigt u een thuiszorg-, patiënten-, ouderenorganisatie? Dan heeft u mogelijk bij ons aangegeven dat u communicatiemiddelen wilt ontvangen voor uw leden. Deze kunt u binnenkort verwachten.

Extra hulp tijdens corona

Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheid. Kunnen uw medewerkers of leden wel terecht voor een behandeling? Wij helpen graag. In sommige gevallen kunnen wij de wachttijd in het ziekenhuis verkorten. En ook helpen we met services rondom gezondheid, zoals de workshop grip op coronastress en de Mindfulness coach-app. Meer informatie vindt u op www.vgz.nl.

Kunnen wij nog iets voor u doen?

Neem dan gerust contact met ons op via 088-1313500 of per e-mail