[Namens 't bestuur okt/nov '20

Vanuit het bestuur

[16-9-20 blad okt/nov]

Het is alweer oktober wanneer u ons infoblad in de bus krijgt.

Bij het schrijven dezes, 16 september,  genieten we nog van een heerlijke nazomer, maar de blaadjes vallen reeds van de bomen.

In het gebouw De Jeugd van Gisteren is langzaam maar zeker alles weer een beetje op gang gekomen. De klaverjassers zijn 10 september weer begonnen en de bridgers van de dinsdagmiddag op 15 september, met 20 deelnemers. Lang niet iedereen durft het al aan, maar het is een begin! De bridgers spelen het zgn. kofferbridge; daarbij hoeven de spelers niet van tafel te wisselen. Rondlopen mag immers niet en de 1,5 meter wordt goed gehandhaafd, gelukkig is de ruimte groot genoeg.

Tot onze spijt moeten wij u mededelen dat de nieuwe secretaris, Mw. Hanne van der Linden, haar functie per direct heeft neergelegd.  Wij betreuren dat ten zeerste maar respecteren haar beslissing. Derhalve is het bestuur wederom op zoek naar een secretaris. Voor de vervanging van de penningmeester heeft zich reeds een kandidaat gemeld.  Het bestuur gaat naarstig op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor onze fantastische vereniging.

Onze bus rijdt helaas nog steeds niet, enerzijds durven de chauffeurs het nog niet aan en anderzijds is er een groot gebrek aan chauffeurs. De coördinator van de bus, Mw. Ineke van der Geest, gaat in samenwerking met het nationaal Ouderenfonds zich inzetten om zo mogelijk 5 nieuwe chauffeurs te vinden. Het bestuur en veel van onze leden zijn bijzonder trots op het functioneren van onze Mercedes Sprinter.

De Algemene Leden Vergadering (ALV) is gepland op woensdag 28 oktober a.s.
Tijdens deze vergadering zal het bestuur afscheid nemen van allen die de afgelopen tijd na jaren van belangeloze inzet om allerlei redenen hun functie hebben neergelegd.
De personen in kwestie krijgen daartoe nog officieel een uitnodiging. Het gaat om een drietal chauffeurs,  om onze voormalige secretaris, de heer Rien Haak en de voormalige ledenadministratrice Mw. Ans Terpoorten-Lauret.

In verband met het Corona protocol is het verstandig om u voor de ALV op te geven. U kunt dat doen tot en me 26.oktober via tel nummer: 023 – 5651138 of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Corona-virus heeft dit jaar alles ontregeld. Het was niet makkelijk voor u, maar ook voor het bestuur was het een uitdaging om een en ander toch draaiende te houden. We spreken de hoop uit dat er snel een vaccin komt waardoor alles weer op normale wijze zal kunnen gaan draaien.

Geniet nog even van de nazomer en we hopen u op woensdag 28 oktober vanaf 10.00 uur te mogen begroeten in het gebouw van de Jeugd van Gisteren.

Namens het bestuur,

Christine Veling - Voorzitter