[Namens 't bestuur april/mei '20 Nieuwsbrief versie 27 maart '20

Vanuit het bestuur

Geachte lezers,

Dit keer ontvangt u het infoblad niet fysiek in uw brievenbus, maar digitaal, en een nieuwsbrief van het  bestuur. De omstandigheden dwingen ons tijdelijk van  koers te veranderen;  de vereniging ligt, net als  alle andere maatschappelijke organisaties, compleet stil.  Het gebouw De Jeugd van Gisteren is gesloten en alle activiteiten zijn tot nader order opgeschort.

Het zijn onzekere en spannende tijden voor iedereen. Sommigen zijn ineens hele dagen thuis, maar een vakantie is het allerminst.
Onze gedachten gaan uit naar allen die door de omstandigheden worden getroffen, vooral degenen die in verpleeghuizen zitten en geen bezoek meer mogen ontvangen. Dat is een hard gelag, vereenzaming ligt op de loer.

Via deze nieuwsbrief wil het bestuur van de SvHN u informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging.

U zult begrijpen dat al de door het bestuur geplande activiteiten in april en mei geen doorgang kunnen vinden.
* Zo vervalt de Algemene Leden vergadering op 22 april, en ook de vrijheidsmaaltijd op 5 mei komt te vervallen.
* Ook de aangekondigde Opfris cursussen van Veilig Verkeer Nederland op 6 en 27 mei gaan niet door en zijn naar het najaar verplaatst.

Bij het schrijven dezes is er in Nederland nog geen complete lock-down afgekondigd maar wel verscherpte maatregelen.

Het belastingteam heeft het behandelen van de aangiftes over 2019 voor een aantal van u helaas op moeten schorten.
Allen die nog niet aan de beurt waren gekomen zijn telefonisch geïnstrueerd inzake wat te doen. [Lees hier meer over]

Ondertussen hopen we van harte dat u allen gespaard zult blijven en we na deze crisis ons gewone leven weer op zullen kunnen pakken.

Het bestuur wenst u het allerbeste toe. Blijf alert, luister naar de adviezen van de overheid en het RIVM.

Als u kennissen heeft die eenzaam zijn, bel ze zo vaak mogelijk op, doe boodschappen voor elkaar indien mogelijk.

Allen heel veel sterkte de komende tijd!

Namens het bestuur:

Christine Veling - Voorzitter