Door: Cor van der Werf (penningmeester SvHN)

INFO van de PENNINGMEESTER 2021

Financiële zaken 2021

Een overzicht als wij niet geteisterd worden door het coronavirus

** Wat heeft de Seniorenvereniging Haarlemmermeer-Noord u te bieden ?

Welke bedragen dient u minimaal als contributie te betalen:

• Bent u uitsluitend donateur ( B-lid ) en neemt u geen deel aan activiteiten, dan betaalt u minimaal € 10,- per jaar. U ontvangt dan 6x per jaar ons informatieblad “MEER–SENIOREN” en u kunt deelnemen aan onze buitenactiviteiten jeu de boules, wandelen en uit eten. Daarnaast kunt u gebruik maken van kortingen op uw zorgverzekering bij Zorg & Zekerheid en VGZ.
  • Maakt u als lid gebruik van het gebouw ”Jeugd van Gisteren” voor club activiteiten ( BA-lid ), zoals tekenen & schilderen, bridge, klaverjassen, koersbal, sjoelen, rummikub, kienen en hulp bij uw belasting aangifte, dan betaalt u een vast bedrag van € 15,- per persoon EXTRA (dus totaal minimaal € 25,- per jaar) ongeacht het aantal activiteiten waaraan u deelneemt.
  • Bent u tevens lid van de biljart club ( BB-lid ) dan betaalt u naast uw basis contributie € 25,- per persoon EXTRA (dus totaal minimaal € 35,-  per jaar).
  • De cursus rijvaardigheid is in 2021 gratis.
  • Maakt u gebruik van de SvHN bus, dan hoeft u geen lid van de SvHN te zijn, maar stellen wij uw lidmaatschap uiteraard wel zeer op prijs.

Heeft u een voorstel om het aantal activiteiten verder uit te breiden, neem dan contact op met onze voorzitter !

0 - 0 - 0 - 0 – 0

** Wat verwachten wij van u ?

Uiteraard dat u tijdig uw contributie betaalt.

Er zijn 2 mogelijkheden:

• U laat alles regelen door de penningmeester.

U geeft éénmalig schriftelijk toestemming om de contributie jaarlijks van uw bankrekening af te schrijven. Heeft u al eerder toestemming gegeven, dan hoeft u niets meer te doen. Weet u niet zeker of u al toestemming heeft gegeven, bel dan de penningmeester (tel. 023 563 1925) bij voorkeur op werkdagen tussen 10.00-12.00 uur). De pasjes zijn per 01-01-2021 vervallen.

• U betaalt zelf uw contributie voor 1 februari 2021.

Is uw contributie niet voor 1 februari ontvangen dan bestaat de mogelijkheid dat u geen gebruik kunt maken van SvHN activiteiten,  zoals “ondersteuning bij uw bij belasting aangifte”  in maart.

U dient zelf uw contributie over te maken aan:

Seniorenvereniging  Haarlemmermeer-N

IBAN nr.   NL50  RABO  0307  9707  60

Onder vermelding van   “ Contributie 2021 “

Betaal uw contributie in elk geval op tijd, dus in december 2020 of uiterlijk in januari 2021

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Cor  van der Werf

penningmeester SvHN