Door: Henk Zijlmans (penningmeester SvHN)

INFO van de PENNINGMEESTER 2020

Oproep aan alle leden die geen gebruik maken van automatische incasso en de contributie dus ZELF wensen te betalen,
maar dat nog niet gedaan hebben.
Ondanks het feit dat de activiteiten van onze vereniging in 2020 tot onze spijt gedurende enkele maanden hebben stil gelegen door het Coronavirus, is een groot aantal kostenposten toch gewoon doorgegaan volgens de afgesloten contracten. Zoals huur van het GEBOUW, de productie kosten van ons INFOBLAD en de vaste lasten van onze BUS. Met daarnaast de wat lagere kosten zoals verzekering, bank, ledenregistratie, belasting service, e.d.

Zoals gebruikelijk hebben wij u verzocht steeds voor 31 januari uw contributie te betalen. Desondanks heeft ruim 30% van de
zelf betalers dit jaar niets van zich laten horen. Slechts 2 leden hebben gereageerd na de oproep van 2 maanden geleden in dit infoblad. Verder blijkt uit ervaringen van de afgelopen jaren dat maar een beperkt aantal leden reageert op persoonlijke
brieven.

Oproep: Doe mij een plezier en laat in augustus iets van u horen:
BETAAL UW CONTRIBUTIE VIA

Seniorenvereniging Haarlemmermeer-N

IBAN nr.:  NL50 RABO 0307 9707 60

Onder vermelding van “ Contributie 2020 ”

Of laat de penningmeester per telefoon ( 023-558 1012 ) of digitaal ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
weten dat u het lidmaatschap van de SvHN per direct wilt beëindigen
of dat u de contributie dit coronajaar niet wenst/kunt betalen
en dat u derhalve dit jaar niet deel neemt aan activiteiten
.

Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Uw penningmeester tot 31-12-2020 Henk Zijlmans

U kunt uw lidmaatschap voor 2021 uiterlijk voor 1 december 2019
schriftelijk opzeggen bij de ledenadministratie.

Formulier  ”AUTOMATISCHE  INCASSO  CONTRIBUTIE” [KLIK HIER]

Het formulier is ook te vinden:
in het gebouw Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4

Þ  U vult per bankrekening slechts 1 formulier in.

Þ  Het afgeschreven bedrag kunt u heel eenvoudig terug laten storten via uw bank.

Þ  U doet uw penningmeester een groot plezier door gebruik te maken van het formulier.

Þ  Veel leden hebben reeds een formulier ”Automatische incasso contributie” ingeleverd !!

PENNINGMEESTER