Door: Henk Zijlmans (penningmeester SvHN)

INFO van de PENNINGMEESTER 2019/2020

Contributie betaling door leden die geen gebruik willen maken van automatische incasso.

Contributie 2019

Begin 2019 dachten wij, als bestuur, dat het inmiddels wel duidelijk zou zijn wanneer onze leden de contributie dienden te betalen.

Tot onze spijt waren wij veel te optimistisch en bleek dat slechts 38 % van de 340 zelf betalende leden de contributie op tijd had betaald (onze dank), terwijl  12 %  in het geheel niet reageerde, zelfs niet op onze persoonlijke brief.

De overige 50 % heeft later alsnog betaald, of het lidmaatschap opgezegd of gekozen voor automatische incasso door de penningmeester.

Al met al waren we in 2019 tot ver in juli bezig met het innen van de contributie en het verstrekken van pasjes.

Contributie 2020

Doe ons een plezier en geef de penningmeester voor 31-12-2019
schriftelijk toestemming om de contributie jaarlijks via automatische incasso van uw bankrekening af te schrijven.

Het incasso formulier is verkrijgbaar in het gebouw JvG.

maak uw contributie 2020 voor 31 december 2019 over naar:

Seniorenvereniging Haarlemmermeer-N

IBAN nr.:  NL50 RABO 0307 9707 60

Onder vermelding van “ Contributie 2020 ”

U kunt uw lidmaatschap voor 2020 uiterlijk voor 1 december 2019 schriftelijk opzeggen bij de ledenadministratie.

Formulier  ”AUTOMATISCHE  INCASSO  CONTRIBUTIE” [KLIK HIER]

Het formulier is ook te vinden:
in het gebouw Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4

Þ  U vult per bankrekening slechts 1 formulier in.

Þ  Het afgeschreven bedrag kunt u heel eenvoudig terug laten storten via uw bank.

Þ  U doet uw penningmeester een groot plezier door gebruik te maken van het formulier.

Þ  Veel leden hebben reeds een formulier ”Automatische incasso contributie” ingeleverd !!

PENNINGMEESTER