[decmber 2020]

De nieuwe penningmeester:

Beste leden,

Als opvolger van Henk Zijlmans, ons gewaardeerde penningmeester, wil ik me graag aan U voorstellen. Mijn naam is Cor v.d. Werf en ik ben 72 jaar en vanaf het begin van de SVHN lid van de vereniging. Eerdere jaren bij de postzegelclub en later bij de biljartclub. Ik heb nog niet eerder een bestuursfunctie gehad, maar de medewerking is prima en daarom heb ik er alle vertrouwen in dat, na een inwerkperiode, deze functie van penningmeester goed bij mij past. Ik hoop dit lang te kunnen blijven doen.

Hartelijke groet Cor van der Werf

De nieuwe secretaris:

Beste leden van de Sv-HN,

Mijn naam is Henk Jan Boswijk, ik ben 72 jaar en getrouwd. En sinds oktober uw nieuwe secretaris.

Op een gegeven moment werd er om een secretaris gevraagd voor de Senioren vereniging Haarlemmermeer Noord. En als lid en vrijwilliger bij een aantal verenigingen, stichtingen en in het Spaarne Gasthuis ben je al snel geneigd om er nog een secretariaatje bij te doen. Dus heb ik een gesprekje gehad met het nieuwe bestuur, dat nog geen secretaris had.

In de afgelopen anderhalve maand heb ik nu een paar verslagen gemaakt en lijkt het me best een gezellige club. Maar ook bij deze vereniging slaan de corona maatregelen keihard toe. En dan kan het knap moeilijk zijn om de zaak draaiende te houden. Laten we het een uitdaging noemen.

Natuurlijk hoop ik vanuit mijn functie als secretaris toch dat we - zeg binnen een 3 tot 4 maanden echt met elkaar kennis kunnen maken. Het moeten uiteindelijk de leden zijn die een bestuur kiezen en benoemen. En daar hebben we een echte algemene ledenvergadering voor nodig.

Ik wens U allen in ieder geval voor nu het allerbeste en hoop echt dat we allemaal zo goed mogelijk door deze periode komen.