SvHN en JvG hebben een eigen tijdelijk Corona-Protocol voor het gebouw Jeugd van Gisteren [LEES HIER]

GESLOTEN

[bericht 15-3-2020 15:00 uur] [aangevuld op 23-3-20/18:31]

Gezien het advies van de overheid om oudere mensen zo weinig mogelijk bloot te stellen aan het corona virus en daarom sociaal contact te minderen heeft het bestuur St. Jeugd van Gisteren besloten om de JvG te sluiten tot nader bericht.

DUS GEEN SvHN ACTIVITEITEN.

Namens Thea van Breukelen (St.JvG)
    SvHN Christine Veling

23 maart '20

* De ALV op 22 april 2020 gaat niet door maar wordt verplaatst naar een later tijdstip!
* Ook voor 5 mei wat betreft de 'vrijheidsmaaltijd' gaat niet door.
* De opfris cursus rijvaardigheid van mei/juni wordt verplaatst naar een later tijdstip!

Wij houden u op de hoogte.

[3 JUNI: UPDATE BRIEF VAN VOORZITTER]

GEDEELTELIJKE HERVATTING ACTIVITEITEN!

Beste lezers en lezeressen,

Vandaag, woensdag 3 juni 2020, is het bestuur van de Sv-HN bijeengekomen om de stand van zaken in verband met de Coronacrisis en de gevolgen daarvan voor onze vereniging tot op heden te bespreken. Sinds de laatste update is er weer een en ander veranderd.

* Op 2 juni j.l. is het gebouw weer mondjesmaat toegangkelijk geworden voor de biljartclub, met niet meer dan 12 biljarters tegelijk onder leiding van de coordinator en met strenge handhaving van het (aan de hand van de richtlijnen van het RIVM ) opgestelde protocol.

* Op maandag 8 juni gaat de teken- en schilderclub ook weer beginnen, met 6 deelnemers.

[LEES HET GEHELE VERHAAL]

UPDATE 1 JULI door voorzitter [KLIK HIER]

BLAUW HELPT!
HULP AANVRAGEN?