LAATSTE "NIEUWS BESTUUR"

Aankondiging!

Het bestuur van de Sv-HN betreurt het zeer u te moeten mededelen dat vanaf

zaterdag 18 december het gebouw “De Jeugd van Gisteren” aan de Beemsterstraat 4 voorlopig weer is gesloten in verband met de Lock Down die de overheid heeft afgekondigd.

Het bestuur was van zins u allen op de laatste activiteit vóór het Nieuwe jaar te trakteren op een drankje. Dat houdt u dan  nog tegoed.

Wat in het vat zit, verzuurt nie, zullen we maar zeggen!

U begrijpt dat ook de door het bestuur geplande NieuwJaars Receptie op :

7 januari 2022 niet doorgaat.

Hoe een en ander verder zal verlopen zal afhangen van de resultaten van de booster campagne en hoe het nieuwe Omikron virus zich verder gedraagt, Houdt u vooral het nieuws én de website in de gaten.

Ondanks alles wenst het bestuur van de Sv-HN u allen voor zover dat mogelijk is heel warme, gezellige kerstdagen toe en we hopen u in het nieuwe jaar weer te mogen en te kunnen begroeten!

Christine Veling, voorzitter

SvHN en JvG hebben een eigen tijdelijk Corona-Protocol voor het gebouw Jeugd van Gisteren [LEES HIER]

Namens Thea van Breukelen (St.JvG)
    SvHN Christine Veling

23 maart '20

* De ALV op 22 april 2020 gaat niet door maar wordt verplaatst naar een later tijdstip!
* Ook voor 5 mei wat betreft de 'vrijheidsmaaltijd' gaat niet door.
* De opfris cursus rijvaardigheid van mei/juni wordt verplaatst naar een later tijdstip!

Wij houden u op de hoogte.

[3 JUNI: UPDATE BRIEF VAN VOORZITTER]

GEDEELTELIJKE HERVATTING ACTIVITEITEN!

Beste lezers en lezeressen,

Vandaag, woensdag 3 juni 2020, is het bestuur van de Sv-HN bijeengekomen om de stand van zaken in verband met de Coronacrisis en de gevolgen daarvan voor onze vereniging tot op heden te bespreken. Sinds de laatste update is er weer een en ander veranderd.

* Op 2 juni j.l. is het gebouw weer mondjesmaat toegankelijker geworden voor de biljartclub, met niet meer dan 12 biljarters tegelijk onder leiding van de coördinator en met strenge handhaving van het (aan de hand van de richtlijnen van het RIVM ) opgestelde protocol.

* Op maandag 8 juni gaat de teken- en schilder-club ook weer beginnen, met 6 deelnemers.

UPDATE 1 JULI door voorzitter [KLIK HIER]