Geachte lezers van dit blad en de website van onze vereniging!

Dit is de zoveelste maar tevens laatste oproep voor de invulling van de vacature voor een secretaris van de Senioren Vereniging Haarlemmermeer-Noord.

Komend jaar, in maart/april, zal de heer Rien Haak zijn functie als secretaris neerleggen.

Indien niemand zich aanmeldt voor deze functie, ziet het bestuur van de Sv-HN zich genoodzaakt een procedure in werking te stellen tot het ontbinden van de vereniging!

Immers, het bestuur telt dan nog 3 leden en die kunnen het secretariaat er niet bij nemen!

Daarom deze laatste oproep!

VACATURE SECRETARIS

De werkzaamheden bestaan uit het deelnemen aan de maandelijkse bestuursvergaderingen.
Als lid van het dagelijks bestuur mede overleg voeren met overheidsinstanties en andere organisaties.
Het opstellen van agenda's en het maken van verslagen.

Het verstrekken van informatie over de vereniging aan derden.

Heeft u interesse in deze functie vraag dan meer informatie bij: