[Namens 't bestuur jan '19]

Terugblik op de Nieuwjaarsreceptie
De Nieuwjaarsreceptie van onze vereniging, gehouden op 9 januari j.l., kan zonder meer een succes genoemd worden. De belangstelling was groot; behalve een groot aantal leden hebben ook vertegenwoordigers van de andere ouderenbonden zich niet onbetuigd gelaten. De gemeente was goed vertegenwoordigd door verschillende politieke partijen waaronder wethouder Steffens-van de Water en de gelegenheid om te netwerken is door velen met beide handen aangepakt.
De stemming zat er goed in en de sfeer was eenvoudig te treffen met het woord: gezellig!
Fijn om het nieuwe jaar als vereniging op deze manier in te luiden. Het bestuur hoopt dat er dit jaar weer nieuwe activiteiten op touw zullen worden gezet. In
ieder geval wordt het een spannend jaar in verband met het aflopen van het 30-jarig contract en wat de gemeente met de opstal gaat doen. We wachten het in
spanning af maar zijn en blijven optimistisch gestemd. We gaan met groot vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet.

Bekijk de foto's van de receptie.

NIEUWS BESTUUR