Disco AlsVanOuds in Poppodium Duycker

Het gezelligste dansfeest met alle videoclips!

Donderdag 29 september aanvang: 15.00 uur (zaal open 14.30 uur)

locatie: poppodium duycker kleine zaal, Raadhuisplein 5, 2132 TZ Hoofddorp

toegang gratis

 

DISCO ALS VANOUDS is een nieuw dansconcept gericht op mensen die de dansvloer nog niet moe zijn. Mensen die nog volop in het leven staan en elkaar graag willen ontmoeten.

Deze middag brengt je de grootste hits van de 60's tot nu, samen met de originele videoclips op grote videoschermen. Horen, zien, dansen en genieten.

 

Uit je dak op de dansvloer

Met voorsprong de leukste dansvloer voor jou!. DJ Casper van The Clip Club heeft zich verdiept in de popcultuur van de jaren 60,70 en 80. Hij laat niet alleen de beste nummers van toen horen maar ook nog eens vergezeld van prachtig beelden. Speciaal voor deze activiteit verandert het poppodium in een discotheek compleet met disco lights.  Een totaal ervaring waarvan je stil kan genieten of juist helemaal los kan gaan op de dansvloer, de keuze is aan jou!

 

My Generation: 'zeg je geraniums en maar gedag!'

Al enkele jaren weten velen op donderdagmiddag de weg naar het popodium Duycker te vinden. Elke donderdagmiddag is het daar een gezellige bedoeling met niet zelden veel gelach en vertier en de beste muziek uit de jaren 60 tot heden. Muziekliefhebbers die niet achter de geraniums willen zitten, zijn hier dan namelijk op de goede plek. Tijdens de activiteiten van My Generation, een samenwerking tussen Poppodium Duycker en Amstelring, wordt een inmiddels erg populaire programmering neergezet. Zo is er elke donderdag een afwisselend programma van ontmoetingen, workshops en muziek. Repeteert het  My Generation Rockkoor er elke donderdagmiddag evenals verschillende popbands uit de regio. Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of beter, loop gewoon binnen op dinsdag 29 september!.

 

indien van toepassing  worden de richtlijnen van de RIVM, GGD en overheid nauwgezet toegepast.