Hieronder willen wij u er op attent maken dat wij op verschillende niveaus vacatures hebben.
Misschien iets voor U.

1. [januari 2020]

[Klik op plaatje voor meer informatie.]

Heel belangrijk voor de gehele vereniging dat de vacature voor december 2020 is opgevuld.
      Een vereniging kan niet zonder een penningmeester functioneren!

(1-10-20 lijkt opgevuld te zijn)
    2. 1-10-20 NIEUW
    3. [21-9-2018]
      # Coördinator Activiteiten.
      (Christine Veling
      PROCEDURE “02 ACTIVITEITEN BEGELEIDERS 2018” LEZEN)
    4. [augustus 2018]

ADVERTENTIE BEHEERDER (M/V)
      Adverteerders maken gebruik van ons maandblad “MEER-SENIOREN” en onze Senioren BUS om reclame te maken.
      Om de contacten met de adverteerders en de SvHN uit te breiden en te onderhouden zoeken wij:

√ een representatieve commerciële man of vrouw.
      Kan ook in een samenwerkingsverband, door twee personen, uitgevoerd worden.
      √ De functie biedt een grote mate van zelfstandigheid
      en is nauwelijks tijdsgebonden.

Het werven van nieuwe adverteerders en het onderhouden van de contacten met bestaande relaties wordt verzorgd in overleg met onze bus coördinator Ineke vd Geest en onze PR man Henk van der Werf.

Heeft u belangstelling voor deze functie of wilt u aanvullende informatie, dan kunt u zich melden bij onze penningmeester Henk Zijlmans
      Telefoon: 023-55 81 012

Info: reclamefolder voor advertenties op onze "Senioren Bus"
    5. februari 2020]