Hieronder willen wij u er op attent maken dat wij op verschillende niveaus vacatures hebben.
Misschien iets voor U.

1. [21-9-2018]
      # Coördinator Activiteiten.
      (HET BESTUUR KOMT DAAR IN HET VOLGENDE BLAD OP TERUG .
      OK KUNT U ALVAST DE PROCEDURE “02 ACTIVITEITEN BEGELEIDERS 2018” LEZEN)

2. [augustus 2018]

ADVERTENTIE BEHEERDER (M/V)
      Adverteerders maken gebruik van ons maandblad “MEER-SENIOREN” en onze Senioren BUS om reclame te maken.
      Om de contacten met de adverteerders en de SvHN uit te breiden en te onderhouden zoeken wij:

√ een representatieve commerciële man of vrouw.
      Kan ook in een samenwerkingsverband, door twee personen, uitgevoerd worden.
      √ De functie biedt een grote mate van zelfstandigheid
      en is nauwelijks tijdsgebonden.

Het werven van nieuwe adverteerders en het onderhouden van de contacten met bestaande relaties wordt verzorgd in overleg met onze bus coördinator Ton Versteeg en onze PR man Henk van der Werf.

Heeft u belangstelling voor deze functie of wilt u aanvullende informatie, dan kunt u zich melden bij onze penningmeester Henk Zijlmans
      Telefoon: 023-55 81 012

Info: reclamefolder voor advertenties op onze "Senioren Bus"
    3. [januari 2018]
      RESERVE CHAUFFEURS (M/V) GEVRAAG VOOR DE Senioren BUS

Er is vraag naar meerder vrijwilligers die reserve chauffeur op onze Senioren BUS willen zijn!

Neem contact op met Ton Versteeg (Coördinator Senioren BUS)
    4. [februari 2018]
      OPROEP (Door: Floor Calandt)

Het is mij een lange reeks van jaren vergund geweest om onze leden, die daarom verzochten, bij te staan met de verwerking van kleine probleempjes. Het ging daarbij veelal om de invulling van de wat te ambtelijk opgestelde formulieren en aanvragen voor het verkrijgen van een benodigde voorziening. Daarnaast benaderde men mij voor het verkrijgen van de gewenste informatie aangaande benodigde voorzieningen, het aanvragen daarvan en de betaalverplichtingen die daaruit voortvloeiden.

Een prettige vorm van hulpverlening waar veel waardering voor werd verkregen en had ik de oplossing niet direct voorhanden, dan werd samen met de hulpvrager navraag gedaan naar het passende antwoord op de voorliggende vraag.

Al deze bezigheden heb ik met genoegen een zo goed mogelijke invulling gegeven en ik zou daar met hetzelfde genoegen mee door willen gaan. Dit laatste streef ik ook na, maar over een viertal maanden hoop ik aan mijn 92ste levensjaar te beginnen en dan wordt de vraag “hoe lang gaat het nog” toch wat indringender.

Dit laatste brengt mij dan ook tot de vraag om iemand, die bereid is de hierboven aangegeven hulpverlening in de nabije toekomst te verzorgen. Nogmaals het is een dankbare taak en voorlopig ben ik nog volledig beschikbaar om een eventuele manlijke of vrouwelijke gegadigde wegwijs te maken. In het verleden vergde deze vorm van hulpverlening heel wat tijd, momenteel is dat na een veelvoud van veranderingen en alle doorgevoerde bezuinigingen een stuk minder geworden. Een enkel uurtje per week is het gemiddelde tijdsbestek waar men voor deze functie rekening mee moet houden Maar dat valt op de eigen agenda af te stemmen.

Is uw interesse opgewekt, bel dan 023 5625506 (Floor Calandt) voor meer informatie.