Hieronder willen wij u er op attent maken dat wij op verschillende niveaus vacatures hebben.
Misschien iets voor U.

1. Coördinator Activiteiten.

PROCEDURE “02 ACTIVITEITEN BEGELEIDERS 2018” LEZEN)
    2. ADVERTENTIE BEHEERDER (M/V)
      Adverteerders maken gebruik van ons maandblad “MEER-SENIOREN” en onze Senioren BUS om reclame te maken.
      Om de contacten met de adverteerders en de SvHN uit te breiden en te onderhouden zoeken wij:

√ een representatieve commerciële man of vrouw.
      Kan ook in een samenwerkingsverband, door twee personen, uitgevoerd worden.
      √ De functie biedt een grote mate van zelfstandigheid
      en is nauwelijks tijdsgebonden.

Het werven van nieuwe adverteerders en het onderhouden van de contacten met bestaande relaties wordt verzorgd in overleg met onze bus coördinator Ineke vd Geest en onze PR man Joao Beringel.

Heeft u belangstelling voor deze functie of wilt u aanvullende informatie, dan kunt u zich melden bij onze penningmeester Cor van der Werf
      Telefoon: 023-563 1925

Info: reclamefolder voor advertenties op onze "Senioren Bus"
    3. BEZORGER INFOBLAD SENIORENVERENIGING HLMRMEER Noord

Gezocht voor twee wijken

Bij Sv-HN zijn we altijd op zoek naar top bezorgers die het bezorgteam komen versterken. Wil jij senioren 1x per maand een infoblad bezorgen? Dan ben jij misschien wel één van die top bezorgers!

Het gaat om de volgende wijken:

- wijk 11 omgeving v.d.Berghlaan ,Kalorama ongeveer 30 stuks

- wijk 30 Overbos , Roekenbos ongeveer 20 stuks

Bladen dienen 1x per maand gehaald te worden in het gebouw Jeugd van Gisteren, altijd rond de eerste donderdag van de even maanden.

Aanmelden als bezorger?

Leuk! We ontvangen graag je gegevens. Stuur een email nar onze coördinator bezorgers Jan Terpoorten op email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

4.

Klik op plaatje 'vacature' voor meer informatie
    5. Webbeheerder en redactie infoblad Seniorenvereniging HLMRMEER Noord

Wil iemand de rol van website beheerder van Sv-HN uitvoeren?

Er wordt iemand met spoed gezocht voor de volgende taken:

• Joomla website onderhouden en actueel houden
      • Beheer van vereniging emailadressen
      • Zorgdragen voor de sociale media Twitter en Facebook
      • Eens per 2 maanden een infoblad uitgeven (16 pagina’s)
      • Nieuwsbrieven (Inboxify) wanneer snel en adequaat iets verspreid moet worden

Interesse?

Leuk! We ontvangen graag je gegevens. Stuur een email nar onze Secretaris Henk Jan Boswijk email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.