KERST INLOOPMIDDAG in DE JEUGD VAN GISTEREN

De besturen van de Stichting De Jeugd van Gisteren en de Seniorenvereniging Haarlemmermeer-Noord hebben in goed overleg besloten om gezamenlijk een gezellige (kerst)middag te organiseren voor eenzame mensen en met name eenzame ouderen binnen de gemeente Haarlemmermeer.

Op zaterdag 21 december opent De Jeugd van Gisteren
vanaf 13.15 uur tot  16.30 uur
haar deuren voor een ieder die er heel graag eens uit wil,
een praatje wil maken met deze of gene, kortom,
even de dagelijkse sleur en de eenzaamheid wil doorbreken.

Deze middag is niet alleen bedoeld voor leden van de seniorenvereniging Haarlemmermeer-Noord, maar ook niet-leden zijn van harte welkom.

De toegangsprijs is 2,50 euro, te voldoen bij binnenkomst.
Voor dit bedrag krijgt u koffie of thee met een versnapering, een drankje en een hapje.

Tevens zal er worden gezorgd voor een muzikale omlijsting.
Wat dat zal zijn blijft nog even een verrassing!

BELANGRIJK
In verband met de catering is het van belang dat u zich voor 14 december aanmeldt voor deze middag.

U kunt dat doen via het AANMELD-KNOP:
of via tel.nummer: 06 45 781 769.

Dus komt allen op zaterdag 21 december naar de Beemsterstraat 4 en neem uw buurman/buurvrouw, zus, broer en/of kennissen mee.

• Bij voldoende belangstelling zullen de besturen van de JvG en de SvHN overwegen om eenmaal per week in het gebouw in de Beemsterstraat een inloopochtend te organiseren.

KLIK OP HET PLAATJE OM U AAN TE MELDEN!
Vermeldt a.u.b. ook met hoeveel personen u komt.