Adverteren bij SvHN:

U kunt adverteren in ons INFOBLAD met daarbij een kleine link op onze website.

Ook kunt u adverteren op onze Senioren BUS

Adverteren in ons INFOBLAD
Het INFOBLAD komt 6 x per jaar uit en wordt verspreid onder ruim 1100 leden. Ook komen de INFOBLADEN terecht in wachtkamers van diverse ondernemers waaronder het Spaarne Ziekenhuis te Hoofddorp.
Naast de advertentie in ons blad wordt er ook een logo met een link naar uw website op onze website gezet.

Adverteren op

Op onze Senioren BUS hebben wij ruimte voor uw advertenties.

Maak reclame op de BUS voor uw doelgroep.

Op onze speciale website leest u alles over de Senioren Bus en kunt u gegevens downloaden. [www.bus.sv-hn.nl]

Ik wil Reageren

Op Facebook kunnen mensen met een duimpje  reageren op een melding, artikel of foto.

Ook SvHN medewerkers die een artikel schrijven in “MEER SENIOREN” of op onze website vinden het best leuk als er op hun artikel wordt gereageerd, ook inhoudelijk.

U kunt dat doen door een mailtje te sturen naar
of naar de desbetreffende schrijver(ster).

Wie e-mail ik en waarover?

Wie moet ik bereiken met een mail en waarover.

Informatie, vragen, opmerkingen, wijzigingen, financiële zaken, het is voor u belangrijk dat uw e-mail met deze zaken direct bij de juiste persoon terecht komt.
Het sturen van uw mail naar de juiste persoon voorkomt dat uw mail gaat zwerven of niet beantwoord of verwerkt wordt.
Deze ongemakken kunnen wij voorkomen, lees hieronder in welke situatie u welk e-mailadres kunt gebruiken.

EETCLUB

EETCLUB 2020Samen eten Eetclub SvHN

Informatie voor de komende periode.

Vrijdag 9 oktober
Darbaar Royal Indian
Kruisweg 969, Hoofddorp

Maandag 9 november
naar Massada,
Handelplein in Nieuw Vennep

Woensdag 9 december
naar Nooristan,
Tussenweg 37 in Hoofddorp

Graag bijtijd bellen naar N. Kerkman,

Er kunnen niet meer dan 6 of 7 personen mee!