September. 

BESTE LEZERS

Helaas moet ik melden even niet capabel genoeg te zijn om mijn maandelijks rubriekje voor Meer-Senioren te verzorgen. De reden daartoe is gelegen in een onfortuinlijke val mij begin augustus overkomen, waarbij ik mijn linker heup heb gebroken en voor een operatie in het ziekenhuis terecht kwam.
Momenteel verblijf ik in het revalidatie centrum St. Jacob te Haarlem om daar mijn loop en sta vermogen weer zo goed mogelijk terug te krijgen. Dit neemt dagelijks veel tijd in beslag met daarnaast veel problemen met zowel bij het zitten in de rolstoel als bij het liggen op bed. Al met al geen ideale en prettige omstandigheid om daarnaast ook nog een invulling te geven aan het opstellen van mijn maandelijks rubriekje voor Meer-Senioren. Er zit voor mij dan ook niets anders op dan voor twee maandjes verstek te laten gaan, waar het mijn inzendingen voor ons afdelingsblad betreft, daarbij hopende op uw aller begrip.

Met een vriendelijke groet.

Floor Calandt

Als redactie vragen wij u om Floor te laten zien hoe belangrijk hij voor ons is, mogelijk door het sturen van een kaartje?

Het adres luidt:

St. Jacob kliniek

Floor Calandt

Kamer 408

Schipholweg 4

2035 LB  Haarlem

 

 

 

 [Naar overzicht]