[Namens 't bestuur december'19/januari '20]

 

Vanuit het bestuur

Geachte lezers,

 

Wanneer u deze aflevering van ons infoblad ontvangt is het einde van het jaar 2019 alweer in zicht.

Wellicht hebt u dat ook, maar ik verbaas mij er iedere keer weer over hoe snel de tijd verstrijkt.

En moet ik denken aan het gezegde: de tijd gaat snel, gebruik hem wel!

Het bestuur van de SvHN heeft het afgelopen jaar heel veel veranderingen meegemaakt, dat heeft u kunnen volgen op onze website en in ons blad.

 

Nieuw is de samenwerking van ons bestuur met het bestuur van de Stichting De Jeugd van Gisteren, een samenwerking die wij allen ten zeerste toejuichen. Ons eerste experiment in dit opzicht is het organiseren van een Kerst inloop op 21 december a.s. (U leest er alles over verderop in dit blad).

En ook de samenwerking met de andere seniorenverenigingen in de Haarlemmermeer, de KBO, de PCOB en de SvHZ juichen wij ten zeerste toe. Samen zijn wij in gesprek gegaan met de wethouder van Zorg en Welzijn over onze bezorgdheid  voor wat betreft het aflopen van de voucherregeling voor Huishoudelijke Hulp. Wij houden het beleid van de gemeente nauwkeurig in de gaten en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen op dit terrein.

 

Het komende jaar zal voor de vereniging een spannend jaar worden, gezien het feit dat onze secretaris, de heer Rien Haak a.s. maart zijn functie zal neerleggen en aan het einde van 2020 ook onze penningmeester zal vertrekken. U bent al vaak onze oproepen voor nieuwe bestuursleden in ons blad en op de website tegengekomen. Wij hopen van harte dat er zich nieuwe kandidaten zullen aanmelden. Hoop doet leven!

Rest mij nog u, namens het bestuur van de SvHN, een heel goede december maand, heel fijne kerstdagen en alvast een goed, voorspoedig en vooral gezond 2020 toe te wensen.

En wij hopen u allen op onze nieuwjaarsreceptie te mogen begroeten.

 

Christine Veling - Voorzitter
Email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon.: 06  45 781 769

 

NIEUWS BESTUUR