Door: Henk Zijlmans (penningmeester SvHN)

Zoals u weet heeft het bestuur besloten om de contributie drempel zo laag mogelijk te houden. U kunt al lid worden voor € 10,- per persoon per jaar. Veel leden vinden dit een uitzonderlijk laag bedrag. De verwachting van het bestuur is echter dat leden, die het kunnen missen een hoger bedrag gaan betalen.

WIJZE VAN BETALEN

Betaling contributie
Er zijn 2 mogelijkheden:

1] U laat alles regelen door de penningmeester.

U geeft éénmalig toestemming om de contributie jaarlijks van uw bankrekening af te schrijven. Weet u niet zeker of u reeds toestemming heeft gegeven, bel dan de penningmeester
(tel. 023 - 558 1012 bij voorkeur op werkdagen tussen 10.00-12.00 uur).

Meer info: Automatische incasso

2] U betaalt zelf uw contributie voor 1 februari.
Is uw contributie niet voor 1 februari ontvangen dan bestaat de mogelijkheid dat u geen gebruik kunt maken van SvHN activiteiten, zoals “hulp bij belasting aangifte”.
U dient uw contributie over te maken aan:

Seniorenvereniging Haarlemmermeer-N
IBAN nr: NL50  RABO  0307  9707  60
Onder vermelding van “ Contributie 2018“

U wordt verzocht om alle activiteiten waaraan u deelneemt te vermelden

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.
Henk Zijlmans

SvHN CONTRIBUTIE

Lees over de verschillende contributie mogelijkheden op de pagina van de ledenadministratie.

PENNINGMEESTER