Door: Henk Zijlmans (penningmeester SvHN)

INFO van de PENNINGMEESTER 2020

Contributie 2020

Doe ons een plezier en geef de penningmeester voor 01-02-2020
schriftelijk toestemming om de contributie jaarlijks via automatische incasso van uw bankrekening af te schrijven.

Het incasso formulier is verkrijgbaar in het gebouw JvG.

of

Contributie betaling door leden die geen gebruik willen maken van automatische incasso.

maak uw contributie 2020 voor 1 februari 2020 over naar:

Seniorenvereniging Haarlemmermeer-N

IBAN nr.:  NL50 RABO 0307 9707 60

Onder vermelding van “ Contributie 2020 ”

U kunt uw lidmaatschap voor 2020 uiterlijk voor 1 december 2019 schriftelijk opzeggen bij de ledenadministratie.

Formulier  ”AUTOMATISCHE  INCASSO  CONTRIBUTIE” [KLIK HIER]

Het formulier is ook te vinden:
in het gebouw Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4

Þ  U vult per bankrekening slechts 1 formulier in.

Þ  Het afgeschreven bedrag kunt u heel eenvoudig terug laten storten via uw bank.

Þ  U doet uw penningmeester een groot plezier door gebruik te maken van het formulier.

Þ  Veel leden hebben reeds een formulier ”Automatische incasso contributie” ingeleverd !!

PENNINGMEESTER