Door: Henk Zijlmans (penningmeester SvHN)

INFO CONTRIBUTIE 2019

** Wat heeft de Seniorenvereniging
Haarlemmermeer-Noord u te bieden ?

Welke bedragen dient u minimaal als contributie te betalen:

• Bent u uitsluitend donateur ( B-lid ) en neemt u geen deel aan activiteiten, dan betaalt u minimaal € 10,- per jaar. U ontvangt dan 6x per jaar ons informatieblad “MEER–SENIOREN” en u kunt deelnemen aan onze buitenactiviteiten jeu de boules, wandelen en uit eten. Daarnaast kunt u gebruik maken van kortingen op uw zorgverzekering bij Zorg & Zekerheid en VGZ.

• Maakt u als lid gebruik van het gebouw ”Jeugd van Gisteren” voor club activiteiten ( BA-lid ), zoals tekenen & schilderen, bridge, klaverjassen, koersbal, sjoelen, rummikub, kienen en hulp bij uw belasting aangifte, dan betaalt u een vast bedrag van € 15,- per persoon EXTRA (dus totaal minimaal € 25,- per jaar) ongeacht het aantal activiteiten waaraan u deelneemt.

• Bent u tevens lid van de biljart club ( BB-lid ) dan  betaalt u naast uw basis contributie € 25,- per       persoon EXTRA  (dus totaal minimaal € 35,-  per jaar).

• Voor cursussen zoals filosofie, tai-chi bewegingsleer en andere bijzondere bijeenkomsten gelden afwijkende tarieven. De cursus rijvaardigheid is in 2019 gratis.

• Maakt u gebruik van de SvHN bus, dan hoeft u geen lid van de SvHN te zijn, maar stellen wij uw lidmaatschap uiteraard wel zeer op prijs.

** Wat verwachten wij van u ?

Uiteraard dat u tijdig uw contributie betaalt.

Er zijn 2 mogelijkheden:

U  laat alles regelen door de penningmeester.

U geeft éénmalig schriftelijk toestemming om de contributie jaarlijks van uw bankrekening af te schrijven.
Heeft u al eerder toestemming gegeven, dan hoeft u niets meer te doen.
Weet u niet zeker of u al toestemming heeft gegeven, bel dan de penningmeester (tel. 023 - 558 1012 bij voorkeur op werkdagen tussen 10.00-12.00 uur). De pasjes worden vervolgens begin januari bij u thuis bezorgd.

U betaalt zelf uw contributie voor 1-2-2019.

Is uw contributie niet voor 1 februari ontvangen dan bestaat de mogelijkheid dat u geen gebruik kunt maken van SvHN activiteiten,  zoals “ondersteuning bij uw bij belasting aangifte”  in maart.

U dient zelf uw contributie over te maken aan:

Seniorenvereniging  Haarlemmermeer-N

IBAN nr.   NL50  RABO  0307  9707  60

Onder vermelding van   “ Contributie 2019 “

Betaal uw contributie in elk geval op tijd, dus in december 2018 of uiterlijk in januari 2019

De pasjes worden, na betaling, dan begin februari bij u afgeleverd.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Formulier  ”AUTOMATISCHE  INCASSO  CONTRIBUTIE” [KLIK HIER]

Het formulier is ook te vinden:
in het gebouw Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4

Þ  U vult per bankrekening slechts 1 formulier in.

Þ  Het afgeschreven bedrag kunt u heel eenvoudig terug laten storten via uw bank.

Þ  U doet uw penningmeester een groot plezier door gebruik te maken van het formulier.

Þ  Veel leden hebben reeds een formulier ”Automatische incasso contributie” ingeleverd !!

PENNINGMEESTER