Het bestuur rekent op uw Medewerking.

[Door Henk Zijlmans, penningmeester SvHN)


Kunt u zich de ledenvergadering van 23 februari 2011 nog herinneren ?
Dat was de dag waarop de voorzitter van de St. Jeugd van Gisteren meedeelde dat de Stichting met ingang van 1 juli 2011 de exploitatie van de bus zou gaan beëindigen. De stijgende exploitatiekosten van de bus bleken niet langer betaalbaar.
(Dat was de laatste keer dat u tijdens de vergadering kon kiezen uit 2 penningmeesters.)
Het gevolg van de mededeling over de bus bracht een grote opschudding onder de aanwezigen teweeg. Besloten werd dat de Vereniging de bus op 1 juli 2011 zou overnemen van de Stichting en dat een werkgroep de instandhouding van de bus zou gaan onderzoeken. De werkgroep kwam uiteindelijk tot de conclusie
dat het mogelijk zou moeten zijn om
met elkaar de bus te laten rijden. Jaarlijks leverden zo’n 140 leden een financiële bijdrage en met een aantal subsidies en bus reclame bleef de bus onder beheer van onze vereniging en werd zelfs in 2013 een nieuwe bus aangeschaft.
9 JAAR LATER !
De bus rijdt inmiddels 9 jaar en heeft dankzij coördinator Ineke van der Geest en haar voorganger Ton Versteeg en in hoge mate onze chauffeurs een uitstekende naam in Hoofddorp en omgeving.
Het aantal retour-ritten steeg van 1.600 in 2016 naar 2.165 ritten in 2019. Naast het stabiele aantal ritten met onze leden, bleek vooral het aantal medische ritten sterk gestegen. Hoewel de bus financieel een verliespost is gebleven, zijn we trots op onze bus en zijn we al jaren aan het sparen om t.z.t. wederom een nieuwe bus aan te kunnen schaffen.


HOE NU VERDER ? HET WOORD IS AAN U !!!

Onze Vereniging heeft momenteel een groot gebrek aan chauffeurs.

Het zal duidelijk zijn dat zonder voldoende chauffeurs onze bus niet kan blijven rijden,
neem dus contact op met Ineke van der Geest (
Coördinator SeniorenBUS).

(zie de vacature opzoek naar chauffeurs) 

Het bestuur rekent op uw Medewerking


.

Onze Vereniging heeft vanaf januari 2021 een energieke en kundige penningmeester nodig.

Het zal wederom duidelijk zijn dat een vereniging met ruim 900 leden niet zonder penningmeester kan functioneren, neem dus contact op met Henk Zijlmans
(zie vacature penningmeester).