[juni-2020]

Beste SvHN leden,

Eind dit jaar ben ik ( Henk Zijlmans ) 10 jaar penningmeester van uw vereniging. 5 Jaar van de ANBO afdeling Hoofddorp/Vijfhuizen en 5 jaar van de   huidige zelfstandige Seniorenvereniging Haarlemmermeer-Noord ( SvHN ).

Inmiddels horen mijn vrouw en ondergetekende tot de groep “kwetsbare 75 plussers” en is het tijd om mijn functie als penningmeester over te dragen aan een opvolger die ook graag met cijfers omgaat.

Het 3e kwartaal 2020 willen wij als bestuur benutten voor het kiezen van een opvolger en het 4e kwartaal voor het inwerken. Op 31 december 2020 beëindig ik mijn functie en zal ik mij vervolgens beperken tot het afhandelen van boekjaar 2020 en mij op de leden jaarvergadering van 2021 verantwoorden voor de jaarcijfers van 2020.

Van de nieuwe penningmeester wordt verwacht dat hij of zij enige ervaring heeft op boekhoudkundig en digitaal gebied.

In grote lijnen betekent dat:

• Het zorgvuldig innen van de contributie.
  • Het opmaken, verzenden en registreren van verkoop facturen.
  • Het begeleiden van opbrengsten en kosten van onze bus en het beheer van het solidariteitsfonds. Alsmede het uitbreiden van reclame op de bus.
  • Het financieel begeleiden van ons belastingteam.
  • Het maandelijks bijwonen van de vergadering met voorzitter en secretaris.
  • Het onderhouden van contacten met ledenregistratie ( Folkert Weiland ) en redactie van het infoblad ( Henk van der Werf ).
  • Financiële ondersteuning van onze activiteiten begeleiders.
  • Het beoordelen, betalen en registreren van inkoop facturen.
  • Het opstellen van de jaaroverzichten en controle door de kascontrole commissie.

Samenvattend bieden wij u een financieel interessante en dienstverlenende functie aan, die u voor een belangrijk deel thuis in alle rust kunt uitvoeren.

U kunt zich aanmelden bij Henk Zijlmans

Telefoon: 023-558 1012