[Namens 't bestuur nov/dec '18]

Middels dit schrijven wil het bestuur van de SvHN u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging.

Op 30 augustus jongstleden heeft het bestuur een bijeenkomst georganiseerd voor alle activiteiten begeleiders. De bedoeling van deze bijeenkomsten is om de band tussen het bestuur en de veldwerkers, de vrijwilligers, te verstevigen en elkaar wederzijds op de hoogte te brengen van het reilen en zeilen binnen de verschillende groepen.

Het bestuur vindt het erg jammer dat de opkomst zeer gering was en er vanuit de begeleiders weinig of geen respons kwam. Zij wil graag weten wat het verwachtingspatroon van de activiteiten begeleiders ten aanzien van het bestuur is, wat speelt er, wat gaat er niet goed, wat moet er anders?

Een en ander is helaas onvoldoende uit de verf gekomen.

Het bestuur wil er aan werken de afstand tussen de leden en haarzelf te verkleinen en zal hier in de toekomst ook hard aan moeten werken. Het moet echter wel van twee kanten komen.

Nieuwe cursussen

Hoewel reeds vermeld in ons infoblad “Meer-Senioren”  willen wij u nog eens wijzen op twee nieuwe cursussen die de seniorenvereniging dit najaar organiseert.

Op 21 september is er gestart met de cursus Tai-Chi. Deze cursus omvat 6 lessen, waarvan de eerste een proefles was. De laatste les van deze serie vindt plaats op 30 november 2018. Bij voldoende belangstelling zal deze cursus worden herhaald. Aanbevolen wordt om soepele kleding aan te trekken en slipvaste schoenen. Tevens wordt geadviseerd om een flesje water mee te brengen. U kunt ook van te voren eventueel advies vragen aan uw huisarts of deze cursus geschikt is voor u.

Er kan elk moment bij deze cursus ingestapt worden.

Ook nieuw is de cursus Filosofie voor Beginners, die op donderdagochtend 18 oktober om 09.30 uur tot ca 11.30 uur van start gaat. Deze cursus bestaat eveneens uit 6 lessen en de laatste zal plaatsvinden op 22 november 2018. U kunt zich hiervoor opgeven via het email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het aanmeldingsformulier.

Verkiezingsdebat

In verband met de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 november plaats zullen vinden organiseert de KBO, op 5 november a.s. in samenwerking met de PCOB, de SvHN, de SvHZ en de Seniorenraad, onder voorbehoud, een verkiezingsdebat in wijkgebouw De Amazone, Mathilde Wibautstraat 22 te Hoofddorp.

Onder voorbehoud, omdat op het tijdstip van dit schrijven er nog niet bekend is of, en zo ja, welke politieke partijen hier aan deel zullen nemen.

Het debat begint om ± 19.30 uur, maar u kunt vanaf 19.00 uur in het gebouw terecht. De koffie en thee zijn gratis.

Dit is uw kans om de politiek aan te spreken op zaken die volgens u niet goed geregeld zijn voor de senioren in onze polder.

Wij roepen onze leden op om dit verkiezingsdebat bij te komen wonen. Wij hopen u in groten getale te mogen begroeten. [MEER]

Tot zover vanuit het bestuur.

NIEUWS BESTUUR