LID WORDEN

1. Basis lid (donateur)

Minimaal € 10,- per persoon per jaar.
    Als Basis lid ondersteunt u onze vereniging, kunt u gebruikmaken van de aangeboden kortingen en u ontvangt ons Infoblad of in de brievenbus maar het liefst maken wij u er via een mailbericht op attent dat het nieuwe Infoblad te lezen is op onze website. [Milieuvriendelijk]
    U kunt ook als Basis lid heel veel informatie terugvinden op onze website.

2. BA lid (Basis + Activiteiten)

Minimaal € 25,- per persoon per jaar.
    Gaat u gebruikmaken van ondersteuning van medewerkers Zorg en Welzijn of van onze Belasting team voor het invullen van uw inkomstenbelasting of doet u mee aan een of meer activiteiten dan betaalt u naast de € 10,- voor de Basis ook € 15,- voor die extra’s.

3. BB lid (Basis + Activiteiten/Biljarten).

Minimaal € 35,- per persoon per jaar.
    €10,- Basis + € 25,- voor Activiteiten/Biljarten

4. LID WORDEN vanaf augustus
    Dan betaalt u voor een BA lidmaatschap € 10,- plus € 7,50 = € 17,50 (i.p.v. €25) p.p. voor de rest van het jaar.
    Als BB betaalt u €10,-plus € 12,50 = € 22,50 (i.p.v. € 35,-).
  5. LID WORDEN vanaf november
    Dan betaald u de contributie pas vanaf 1 januari van het volgende jaar.
  6. Voor cursussen en bijzondere bijeenkomsten gelden afwijkende tarieven.

7. Wilt u lid worden, vul dan ons aanmeldingsformulier in [KLIK HIER]

8. WIJZE VAN BETALING CONTRIBUTIE
    Lees verder alle informatie op de pagina van de penningmeester over zelf betalen of automatische incasso.

Attentie:

Als u geen gebruik maakt van ons digitaal aanmeldingsformulier, stuur dan uw gegevens voor "lid worden" maar ook bij verhuizing- en overlijdensberichten en bedankjes, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dat kan op verschillende manieren:

I.v.m. korting op de zorgverzekeringen (elders meer hierover) graag er bij vermelden waar u nu verzekerd bent.

Ans Terpoorten-Lauret draagt zorg voor onze ledenadministratie.
Telefoon: 06 436 285 50 (Bereikbaar tussen 18:00 en 19:00 uur)