My Generation presents:

Theaterconcert van Laura Fygi

Donderdag 30 maart, 15.00 uur (zaal open 14.30)

Locatie: Poppodium van het C. Raadhuisplein 5 Hoofddorp

Tickets € 7,50 bij de ticketbalie van het C. (voor heen Het Cultuurgebouw)

of de website: https://apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurgebouw/flow/websitec?event=751877363105&l=nl#!/addtickets

 

Overal waar Laura Fygi komt is ze een exotische verschijning, maar waar zij ook komt, één ding valt altijd op:

die uit universele herkenbare stem waarmee zij wereldwijd harten stal. Een carrière die 30 jaar en 17 albums omvat…

 

Laura Fygi haar stem en voorkomen houden hun onveranderlijke klasse. Ze klinkt omfloerst, met de fantastische dictie en timing van Peggy Lee en de intimiteit van Julie London.

Nee deze jazz diva is voorlopig nog niet uitgezongen! Ze treedt op met diverse begeleidingsorkesten en heeft inmiddels in heel Europa, Zuid-Amerika en Azië opgetreden..

Na haar dance hits met meidengroep Centerfold in de jaren tachtig, heeft Laura vele muzikale wegen bewandeld: jazz, latin, chansons, geen genre is haar vreemd en dit leverde samenwerkingsverbanden op met grootheden als bv Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks.

Ook won ze een Edison, ontving ze diverse gouden en platina platen en speelde zij in Singapore zelfs de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria.

 

Haar optreden is van internationale allure, haar passie voor muziek onverminderd groot. Donderdag  30 maart verruilt ze het wereldtoneel voor een kennismaking met Hoofddorp voor een heerlijke middag vol jazzstandards, ballads en chansons.

Laura Fygi wordt tijdens dit theaterconcert ondersteund door drie topmuzikanten: Jean Louis van Dam (toetsen), Edwin Corzillius (bas) en Frits Landesbergen (drum).