Open Huis Sv-HN in “De Jeugd van Gisteren”

In de week van 14 t/m 17 november houdt de Senioren vereniging Haarlemmermeer-Noord (Sv-HN) een “Open Week”

in het gebouw “De Jeugd van Gisteren” aan de Beemsterstraat 4 te Hoofddorp.

De vereniging bestaat a.s. januari 2023 7 jaar en telt momenteel zo'n 900 leden.

De vereniging is een non profit organisatie die geheel en al wordt gerund door vrijwilligers.

De vereniging is in 2015 opgericht naar aanleiding van het opheffen van de plaatselijke afdeling van de ANBO door het landelijk bestuur.
Van maandagochtend tot en met donderdag middag vinden er in het gebouw “De Jeugd van Gisteren”  activiteiten plaats zoals de hobbyclub, rummicub, sjoelen, bridgen, klaverjassen en  iedere dag biljarten.

Er zijn ook buitenactiviteiten waar men aan deel kan nemen, zoals het jeu de boulen, de uit eten club en de wandelclub.

En op iedere derde woensdag van de maand  is er Kienen  (een soort Bingo).

De vereniging beschikt ook over een eigen bus; deze vervoert  u op uw verzoek van  A naar B van maandagmorgen tot en met vrijdagmiddag; de chauffeurs zijn uiteraard ook allemaal vrijwilligers.

De ''Open week” is bedoeld om allen die er nog niet bekend  mee zijn de gelegenheid te geven  kennis  te maken met onze fantástische  vereniging.

U bent van maandag tot en met donderdag vanaf 13.00 uur van harte welkom in het gebouw aan de Beemsterstraat om een kijkje te komen nemen;

u wordt getrakteerd op een kopje koffie of thee en er zal iemand van het bestuur aanwezig zijn om u welkom te heten.

Wie weet mogen we u binnenkort welkom heten als nieuw lid van onze bloeiende vereniging.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van