My Generation was deze zomer ‘on Tour’

Onder de noemer 'My Generation on Tour' zijn er deze zomer verschillende seniorencomplexen en verpleeghuizen bezocht in de Haarlemmermeer met zanger Sven Davis.

Waar er vorig jaar de tour deden met zanger Harry Slinger kozen we dit jaar voor Sven, een geweldige allround zanger die werkelijk alles mooi laat klinken.

Het optreden van Sven is dan ook zeer divers hij laat zijn publiek ogenschijnlijk net zo makkelijk genieten van uptempo popnummers als luisterliedjes uit de kleinkunst.

Hierdoor waren de optredens verrassend en werd het mede door zijn enthousiasme overal een feestje.

Tijdens de tour met werden er 9 locaties aan gedaan en overal vergat het publiek even de zorgen van de dag, genoot van de muziek en het gezelschap.

Dansen en een polonaise werd nog even overgeslagen maar gewoon weer even in gesprek met je buren en met elkaar iets delen maakte al zoveel goed.

Cultuur is en blijft een goede verbinding tussen mensen van alle leeftijden en achtergronden en bewezen ook deze succesvolle ontmoetingen weer.

 

 Zeg je geraniums en breiwerkje maar even gedag

De donderdagmiddag is al bijna 5 jaar vaste prik voor vele zestigplussers in Haarlemmermeer.

Op dat tijdstip klinkt in Duyckercafé niet zelden veel gelach en vertier en de beste muziek uit de jaren 60 tot heden.

Muziekliefhebbers die op hun ‘oudedag’ niet achter de geraniums willen zitten, zijn hier dan namelijk op de goedeplek; tijdens de activiteiten van My Generation, een samenwerking tussen Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding, wordt een inmiddels erg populaire programmering neergezet die zowel ter plaatse als online gratis is bij te wonen.

Zo is er elke donderdagmiddag een informeel cultuurcafé, een seniorenrockkoor en maken er verschillende (senioren)bands gebruik van de oefenstudio’s in de Duycker.

In navolging van dit geslaagde project start er in oktober een My Generation Amstelveen, deze in samenwerking met poppodium P60 in Amstelveen.

Wilt u meer weten, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Natuurlijk worden op locatie de richtlijnen van de RIVM, GGD en overheid nauw gevolgd.