BLAUW HELPT!

HULP AANVRAGEN?

Komt u handen te kort? Dan zijn wij er voor u!

Doordat er veel KLM’ers een stuk minder werken aankomende tijd, is het initiatief ontstaan om op vrijwillige basis hulp aan te bieden. De achtergronden van onze vliegers, cabine- en grondpersoneel zijn divers en zo hopen we op allerlei vlakken mensen te kunnen helpen.

Denk aan:
– Bijspringen in de (medische) zorg;
Boodschappen doen voor ouderen die het huis niet meer uit kunnen/willen;
– Voedselbank ondersteunen / pakketten inpakken, ophalen en afleveren;
– Dieren verzorgen en uitlaten;
– Praatje maken met eenzame ouderen (evt. telefonisch);
– Eten koken en bezorgen;
– Een wandeling maken met ouderen;
– Digitale hulp

Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden en zijn wij multi-inzetbaar.

Wij zijn ons ervan bewust dat er vanuit zorginstellingen op dit moment een streng beleid is m.b.t. contactmomenten van de risicogroepen met alle niet-noodzakelijke zorgverlening. Uiteraard zullen wij dit beleid respecteren en kijken of we oplossingen kunnen vinden om toch op een geschikte manier onze hulp te bieden. Iedereen die vanuit dit initiatief aan de slag gaat als vrijwilliger, krijgt van tevoren instructies mee om de kans op verspreiding zoveel mogelijk te beperken. Mocht u als hulpaanvrager aanvullende eisen of verzoeken hebben, dan denken wij graag met u mee om tot werkbare oplossingen te komen.

Uw hulpvraag kunt u stellen op www.blauwhelpt.nl

Voor aanvraag van hulp. LEES ALLES OVER DEZE HULP> Ook voor vrijwilligers interessant!

LEES OOK HET INTERVIEW OVER DEZE ACTIE