Sociaal vitaal; Hét recept
- Advertorial  –

 

Blijf bewegen, blijf soepel en blijf fit door met leeftijdsgenoten één of meerdere keren per week gezellig te bewegen wanneer het jou uitkomt!

 

Wat is sociaal vitaal?
‘MeerActivity, gevestigd op Arnolduspark 13, zet zich vol in voor de 55+’er. Onze deskundige instructeurs houden bij de samenstelling van de les en of training rekening met de fysieke mogelijkheden van de leden en het feit dat het lichaam na velen jaren werken, sporten en genieten wat anders benadert dient te worden. Of dit nu tijdens één van de lessen is, bij een Fit45 groepstraining, een yoga les of als je zelfstandig in de fitness aan de gang wilt. Sociaal vitaal is hét recept om zo lang mogelijk vitaal te blijven!

 

Doe vrijblijvend een keer mee!

 

Sociale aspect

Dat sporten goed voor je is behoeft geen uitleg. Maar naast de fysieke component is het ook vooral heel gezellig om samen met leeftijdsgenoten in een ongedwongen sfeer op een voor u geschikt moment te bewegen. De familiare sfeer is bij ‘MeerActivity heel belangrijk. Zo is er altijd een receptiemedewerker aanwezig, is de fitness bemand in de ochtenden en avonden én zijn er groepslessen onder professionele begeleiding.  

 

Natuurlijk mag het sociale aspect niet ontbreken en wordt er na afloop van de les samen gezellig koffie gedronken. Ook wordt er regelmatig een extra activiteit georganiseerd. Speciaal voor iedereen die overdag tijd heeft zijn er speciale dal abonnementen en krijg je boven de 55 jaar korting.

 

Annemarie Erkelens en Wiwin Claassen

“Wij zijn Annemarie en Wiwin, de twee instructeurs van het sociaal vitaal project bij 'MeerActivity.
Wij zetten ons vier keer per week in om onze 55+'ers fit te houden.
Ons motto is gezelligheid, blijdschap en bewegen met elkaar op vrolijke muziek!”

 

Wilt u een keer meedoen om te kijken of het iets voor u is?
Geen probleem!
Bel van te voren eerst even met 023-5623514 of
stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kom vrijblijvend langs.

 

Tijden seniorenfitness                                   Contactgegevens

Maandag: 11:15 – 12:15                                 ‘MeerSquash & Activity

Woensdag: 10:30 – 11:30                               Arnolduspark 13 - 2132CR - Hoofddorp

Woensdag: 11:00 – 12:00                               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 023-5623514

Vrijdag: 10:45 – 11:45