Rebecca Lobry & Jean Louis 

Feestelijk Braziliaans en Latin
op 21 november van 15.00 tot 16.30 uur
in het Duyckercafé  Hoofddorp

Ongezellig herfstweer, regen wind en depressie? 

Wel nee, niet op 21 november in De Duycker, daar vieren we met elkaar vol passie, het leven en de zon! Rebecca Lobry zal samen met toetsenist Jean Louis van Dam latin jazz en bossa nova repertoire ten gehore brengen welke de gure wind snel zullen doen vergeten. Laat u meenemen door deze warme klanken vol passie en vuur. Geniet van de muziek vanuit de stoel of op de dansvloer! De toegang tot het café waar Rebecca en Jean Louis spelen is gratis!

 

Workshop Salsa Dans; Voorafgaand aan het duo in het café kunt u meedoen aan een Salsa dans workshop van een uur: 14.00-15.00 uur. In de studio bij Pier K neemt een enthousiaste docent u dan mee naar de wereld van de Salsa. Gewoon doen en plezier hebben in wat je doet staat hierbij voorop. Dus voor iedereen ook zonder (Salsa) maatgevoel! En daarna natuurlijk de dansvloer op in het Dyuckercafé! Voor deze workshop vragen we een bijdrage van € 5,00 pp. Deze kunt u contact betalen aan de medewerkers op deze middag. Van te voren opgeven wordt op prijs gesteld; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zangeres Rebecca Lobry specialiseerde zich aan het Rotterdams conservatorium in Latin Jazz onder de hoede van zangdocente Josee Koning maar haar repertoire omvat vele stijlen als salsa, jazz, pop en funk.

Sinds 2001 tourt ze jaarlijks met het beroemde Malando orkest onder leiding van Danny Malando langs de Nederlandse theaters waaronder het legendarische Amsterdamse Carré theaters. Zij zingt dan klassiekers uit het Latijns-Amerikaans repertoire. 

In 2004 maakte ze een tournee met de salsaband Rumbatá en al jaren is Rebecca de vaste zangeres van de begeleidingsband van de “Open Bak” van theater “de Engelenbak”. 

Specialiteit van Rebecca is haar enorme repertoire van Spaanse en Braziliaanse songs, ze brengt dat met een geweldige uitstraling naar het publiek. Met haar zuivere en mooi heldere stem brengt ze het publiek dikwijls in vervoering.


Iedere week cultureel ontmoeten in het Duyckercafé, deze is gelegen in Het Cultuurgebouw, Raadhuisplein 5 Hoofddorp. Iedere donderdagmiddag bent u welkom in dit gezellige café van Duycker in het hart van Het Cultuurgebouw Hoofddorp. Het programma is gevarieerd met veel muziek maar ook lezingen en diverse workshops. Het is tevens mogelijk om te zingen in het senioren Rockkoor of met band te oefenen in één van de oefenruimtes. Elkaar ontmoeten en meedoen staan centraal. Het programma is ook zeer geschikt voor mensen die misschien iets meer ondersteuning nodig hebben.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 14646643 (Misha de Jong)