Meer voor Elkaar
informatiemarkt

De MEER VOOR ELKAAR infomarkt

Op zaterdag 19 oktober 2019 heeft de MEER VOOR ELKAAR Infomarkt plaatsgevonden in het Raadhuis in Hoofddorp.

Vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur konden belangstellenden zich oriënteren op allerlei gebied, zoals: langer zelfstandig wonen, fit ouder worden, reizen met het openbaar vervoer, vrijwilligerswerk, zorg, mantelzorgondersteuning en activiteiten in de buurt.

De infomarkt is ontzettend goed bezocht, het was 's ochtends zowel als 's middags behoorlijk druk. Ook de SvHN-stand mocht zich verheugen in een groot aantal belangstellenden en als allen die toegezegd hebben lid te willen worden van onze club zich ook daadwerkelijk als lid aanmelden, dan wordt het ledental van de Sv-HN behoorlijk opgekrikt.

Dit soort evenementen is van groot belang om je als organisatie (in dit geval de Sv-HN) weer eens goed op de kaart te zetten. Ook het contact met andere organisaties is hierbij van groot belang; netwerken heet dat!

Ik veroorloof mij de vrijheid om te stellen dat het voor degenen die hun vrije tijd hier aan opgeofferd hebben zeer de moeite waard is geweest. Schrijver dezes heeft er in ieder geval veel plezier aan beleefd.

Mochten we volgend jaar als vereniging nog bestaan (een en ander zal afhangen van het feit of er zich nieuwe bestuursleden aanmelden) dan zijn we zeker weer van de partij!

Namens het bestuur,

Christine Veling