My Generation gaat de zomer door en herleeft Woodstock

De senioren van My Generation hebben warme herinneringen aan de tijd van flower power: Jimmy Hendriks, wijde pijpen, anticonceptie en politieke verschuivingen. Augustus dit jaar is het 50 jaar geleden dat de hippies bij elkaar kwamen voor het legendarische Woodstock festival. My Generation doet het daarom deze zomer dunnetjes over.

My Generation heeft in de maand augustus een mooi zomerprogramma samengesteld voor de liefhebbers van Woodstock en alles wat daarbij hoort. We gaan plaatjes draaien en zorgen dat alle klassiekers langskomen, we doen een workshop Ty Dye met T-shirts, Professor Hellema (auteur: Nederland en de jaren zeventig) praat ons bij, het Woodstock concert van Jimmi Hendrix wordt vertoond op groot scherm en natuurlijk bekijken we de legendarische film!

Het programma:

1 aug. 14:30: Jimmi Hendrix filmconcert in de kleine zaal van Duycker

8 aug. 14:30: Live-muziek van Colourful Minds met picknick bij Kinderboerderij de Boerenzwaluw. Let op: zelf consumpties mee brengen!

18 aug. 14:00: Woodstock de film eenmalig terug in de bioscoop bij Kinepolis

22 aug. 14:30: Professor Hellema auteur Nederland en de jaren zeventig geeft een lezing bij Pier K

29 aug. 14:30: Plaatjes draaien en Ty Dye workshop bij Pier K

Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding organiseren iedere donderdag vanaf 14:30 My Generation in het gezellige Duyckercafé in het hart van het cultuurgebouw. Deze activiteit is voor iedereen dus ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben. Heeft u vragen over begeleiding of vervoer, neem dan gerust contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Misha de Jong 06-14646643.

Duyckercafé: Raadhuisplein 5 in Hoofddorp