De Compaan, een tablet voor senioren, is tijdelijk gratis te gebruiken voor inwoners zonder digitale vaardigheden. Met de Compaan maak je makkelijker contact met de jonge generatie. Het draagt bij aan het terugdringen van het gevoel van eenzaamheid onder kwetsbare mensen: een ambitie die de gemeente ondersteunt. 

 

Maak kennis met de Compaan

De Compaan is er voor ouderen die het lastig vinden om met een gewone computer of tablet te werken. Ervaring met computers is niet nodig, iedereen kan met de Compaan overweg! U kunt berichten uitwisselen, eenvoudig foto’s en video’s van familie ontvangen en beeldbellen met mensen over de hele wereld.

De Compaan is gekoppeld aan het Compaan Portaal, onze online familie-omgeving die bereikbaar is vanaf uw eigen laptop, tablet of smartphone. Via het Compaan Portaal kunt u berichten, foto’s en video’s sturen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld afspraken in de agenda plannen, een medicijnen-herinnering activeren of verschillende instellingen van de Compaan beheren.

Compaan in Haarlemmermeer

Om kennis te maken met moderne technologie mogen inwoners van de gemeente Haarlemmermeer de Compaan 6 maanden kosteloos uitproberen!

 

MEER WETEN?