Voordelig geld reserveren voor uw uitvaart

 

Met het Dunweg Depositofonds zet u voordelig geld opzij voor uw uitvaart. Bij het overlijden komt het gehele depositobedrag vrij om de uitvaart te betalen. Regel het nu om uw nabestaanden niet te belasten met de financiële zorg over uw uitvaart.

Uw uitvaart goed geregeld

De kosten van een uitvaart lopen snel op. Als u uw familie en/of vrienden niet met deze rekeningen wilt opzadelen, dan raden wij u aan om tijdig geld te reserveren voor uw uitvaart. Onze uitvaartdeposito is voor iedereen en er zijn geen gezondheidsvragen. Het is een gegarandeerde opbouw van uw vermogen; in 2020 ontvangt u 2% rente, zo levert u spaargeld ook nog iets op!

Wanneer u overlijdt, komt het volledige bedrag van het deposito direct vrij om de uitvaartkosten te betalen. Zo bespaart u uw nabestaanden de financiële nasleep van een uitvaart.

Fiscale voordelen

Een deposito bij Stichting Dunweg Depositofonds is ook fiscaal gezien zeer interessant. U krijgt dus een aantrekkelijke rente, u profiteert van een extra vrijstelling in box 3 en het tegoed dat u opbouwt, valt buiten uw eigen vermogen voor de Wet langdurige zorg (dat wil zeggen: dit vermogen telt niet mee bij de bepaling van uw eigen bijdrage, mocht u in een verpleeg- of verzorgingshuis opgenomen worden).

Regel het nu!

Heeft u vragen over uw uitvaart?
Wij denken graag met u mee en inventariseren uw wensen en vragen.
Neem vandaag nog gratis en vrijblijvend contact op met Dunweg voor meer informatie (023 – 563 35 44 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).