Taalhuis Hoofddorp zoekt vrijwilligers!

• Taalwandeling: al wandelend ondersteun je anderstaligen met het oefenen van de Nederlandse taal. In een groep van vrijwilligers en taalleerders loop je door Hoofddorp en doe je sociale contacten op. Om de week wordt de wandeling begeleid door een sportdocent van Team Sportservice, de andere weken kunnen de vrijwilligers en anderstaligen zelf een rondje uitstippelen. Na afloop koffie/thee met fruit in de Centrale Bibliotheek.
    Dag: elke donderdag
    Tijd:
    Start/eind:
    Centrale Bibliotheek Hoofddorp
  • Digitale ondersteuning: geef een cursist van de computercursus in de Bibliotheek 1-op-1 extra ondersteuning buiten en na hun cursus. De cursussen zijn heel laagdrempelig en ook de ondersteuning zal dus heel laagdrempelig zijn. Enige basiskennis van de computer is voldoende. Het gaat erom dat de cursisten hun geleerde computervaardigheden blijven gebruiken, dat zij al hun vragen direct kunnen stellen en dat zij zelfvertrouwen krijgen om het uiteindelijk zelf te kunnen doen.
    Dag: in overleg met de cursist
    Tijd:
    in overleg met de cursist

Wie heeft interesse en tijd om ondersteuning te bieden tijdens de Taalwandeling en/of bij de digitale cursussen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 023-5664817.

Mochten jullie nog andere mensen kennen die dit eventueel leuk zouden vinden, geef ze ook op!