Gezond Natuur Wandelen

Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Daarom biedt Stichting Gezond Natuur Wandelen elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in de natuur of het groen in de stad. Een wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo. Deelname kost niets, aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken. In Haarlemmermeer zijn op drie locaties Gezonde Natuur Wandelingen. Een overzicht van alle wandelingen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl

Iedereen welkom
De wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en dat graag samen met anderen willen doen. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg wat over de natuur. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra aantrekkelijk.
Zin om mee te wandelen? Kom dan langs bij de eerstvolgende wandeling. Lijkt het u leuk om wandelbegeleider te worden? Op veel locaties zijn we op zoek naar begeleiders. Vrijwilligers krijgen een wandelbegeleiders- en een EHBO-cursus aangeboden. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gezond Natuur Wandelen is mede mogelijk gemaakt door de Provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant, Fonds Nuts Ohra, de provinciale landschappen en lokale partners.

De Boerderij, Hoofddorp

Elke dinsdag om 10.00 uur
Wijkcentrum De Boerderij, Lutulistraat 139, 2131 TG Hoofddorp
Keuze uit een natuurwandeling en een sportieve wandeling.

Linquenda,

Nieuw Vennep

Elke maandag om 10.00 uur
Wijkcentrum Linquenda, Oostmoor 52, 2151 VC Nieuw-Vennep
Keuze uit een natuurwandeling en een sportieve wandeling.

Het Dorpshuis, Badhoevedorp

Elke zondag om 11.00 uur
Het Dorpshuis, Snelliuslaan 35, Badhoevedorp

Meer informatie over Gezond Natuur Wandelen kunt u vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl.
Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Marian Schouten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..