Nostalgisch Cultuurcafe voor Senioren gaat verder!

Het Nostalgisch Cultuurcafé voor senioren in Duyckercafé​ gaat verder​! De gemeente Haarlemmermeer heeft een subsidie toegezegd om deze gezellige middag nog een jaar door te laten gaan. Het programma voor het najaar is nog niet bekend, maar in augustus beloven we vast een feestje. Daan Bartels geeft het Ducykercafé​ op 2 augustus een roze tintje met zijn voorstelling Het Amsterdam van Annie M.G. Schmidt. Dit onder de noemer van​ de Grey Pride, wat in dezelfde week in het kader van de Gay Pride plaats vindt. Vanaf 14:00 is iedereen welkom. ​
Daan Bartels is kenner van theater en het Nederlandstalig lied. In Amsterdam is hij gids van de Annie M.G. Schmidt-wandeling. Daan ondersteunt zijn verhaal met foto’s van Amsterdam en enkele gedichten van Annie M.G. Schmidt. Ook haar teksten m.b.t. homoseksualiteit komen deze middag aan bod. 

Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding organiseren iedere eerste woensdagmiddag van de maand een cultuurprogramma in het gezellige café van Duycker in het hart van het cultuurgebouw. Het eerste seizoen was een groot succes en wordt daarom vervolgd. ​Het programma is zeer gevarieerd, met veel live muziek, maar ook lezingen, zelf muziek maken en documentaires, daarbij kunnen wensen kenbaar gemaakt worden, zodat het programma zo goed mogelijk aansluit op de wensen van de bezoekers. Ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben is het Nostalgisch Cultuurcafé​ geschikt. Heeft u vragen over begeleiding of vervoer, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via Mara van Limbeek: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22064255. Uiteraard zijn ook jonge bezoekers meer dan welkom.

 

MEER INFO