OVER ONS

Elkaar ontmoeten,
Plaatselijke belangenbehartiging,
Samen uit (eten), wandelen,
Sociale activiteiten.


Wij zijn een jonge vereniging  voor ouderen (opgericht in december 2015) met een jarenlange ervaring op dit gebied.
Al ruim 25 jaar vinden in gebouw "De Jeugd van Gisteren" aan de Beemsterstraat 4 in Hoofddorp dagelijks activiteiten plaats voor senioren zoals bridgen, klaverjassen, biljarten, tekenen en schilderen en nog veel meer.
U leest meer daarover bij *ACTIVITEITEN*.

Op de plek waar vroeger kinderen gymles hadden, komt nu de jeugd van gisteren bij elkaar om gezamenlijk bezig te zijn in een gezellige ruimte met consumpties voor lage prijzen!
Ook buiten het gebouw zijn we actief: er is een wandelgroep, een museumgroep, twee "uit eten"groepen en er zijn plannen om daarnaast nog meer activiteiten te ontplooien, voor elk wat wils! Ideeën zijn altijd welkom.

Alle activiteiten worden geleid door enthousiaste vrijwilligers en daar zijn we erg trots op!

Plaatselijke belangenbehartiging is voor ons belangrijk: er komen steeds nieuwe regels en verordeningen over zorg, wonen en welzijn. Naarmate we ouder worden, neemt de kans toe dat we te maken krijgen met (keuken)tafelgesprek, eigen bijdrage voor voorzieningen, aanpassingen enz. Dan is het prettig als je met iemand even kunt overleggen en advies vragen. Sinds 2019 hebben wij een samenwerking met KBO Haarlemmermeer en SvZ op verschillende gebieden waaronder 'Belangenbehartiging'.

Meer over belangenbehartiging en de adviseurs vindt u onder het menu *ONDERSTEUNING

Dit is onze Seniorenvereniging HLMRMEER NOORD in het kort.

Kom gezellig eens "op de koffie" om sfeer te proeven. Bijvoorbeeld op de dinsdagochtend.

Bekijk het *OVERZICHT* of  onze *AGENDA* wanneer de activiteiten plaatsvinden.

 

[TERUG]